Top 5 Lakberendezési trend 2017.

Top 5 Lakberendezési trend 2017.

Tavasszal belekezdek egy elég nagy projektbe, ami miatt már nagyon izgatott vagyok. Éppen ezért ideje volt belevetni magamat az idei év lakberendezési trendjeibe. Elég sokat kutakodtam és érdeklődtem lakberendező ismerőseimtől így hát nézzük mit mondd a fáma ezzel kapcsolatosan, összeszedtem nektek az én kedvenceimet.

Greenery – Lombzöld

Az éven nem csak az öltözködésben fog hódítani a lombzöld, hanem a lakberendezésben is. Viszont nem kell arra gondolni, hogy akkor most neki kell állni átfestetni az egész házat zöldre és akkor még ilyen bútorokat is válasszunk. Szó sincs erről, ez a fajta zöld szín inkább a növényekben fog megjelenni, ezzel is szeretnék felhívni az ember figyelmét a környezettudatosságra. Ami engem illet nagyon szeretnék a lakásban élő növényeket, de akármennyi figyelmet is fordítok nekik végül mind rosszul végzi. Valahogy nem bírják nálam, de idén is próbálkozom hátha.

greenery

Forrás: Pinterest

Parafa

Ami a leginkább felkeltette az érdeklődésemet az a parafa megoldások. Nagyon sokat keresgéltem Pinteresten és Instagramon ezzel kapcsolatosan és ami biztos vissza fog köszönni az irodámban, az az egész falat beborító parafa, amit kiválóan lehet használni dekorálásra és persze fotók, post it-ek kitűzésére, így akár a célfalam is átkerülhet oda majd.

A tengerészkék

Oh igen, a tengerészkék lesz az új fekete. Őszintén szólva a saját környezetemben még egyenlőre nem igazán tudom elképzelni, viszont barátnőméknél már találkoztam ezzel a színnel és kevésbé szűkíti a tereket mint a fekete, úgyhogy jó választás lehet.

navy-blue

Forrás: Pinterest

Hygge stílus

Egyik dániában élő ismerősömtől hallottam ezt a fajta trendet, ami voltaképp egy életstílus és ez a dán emberekre jellemző. Tulajdonképpen a lényege az, hogy próbálnak olyan lakáskiegészítőket használni, amelyek feldobják a téli időszak szürkeségét, így egy kis boldogságot, varázst csempészve a mindennapokba. A dánok szeretnek például bekuckózni a tűz elé egy kis forró teával, hmm..lehet előző életemben dán voltam.

Geometrikus formák és a fekete fém

Előző évben elég sok ezüst és arany lakáskiegészítőt szereztem be és az idei év egyik nagy trendjével a fekete fém kiegészítőkkel és bútorokkal is nagyon jól fogom tudni kombinálni.

black-metal

Forrás: Pinterest

A 2016 számomra az előkészületek éve volt, az idei év pedig a megvalósítás éve és bízom benne, hogy sikerül úgy berendezni az én kis birodalmamat, ahogy azt elképzeltem. Ti készültök mostanában átrendezni a lakást vagy esetleg költözés előtt álltok? Mit szóltok ezekhez a lakberendezési trendekhez? Valamelyiket szívesen látnátok otthon is?

Love, J

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.