OUTFIT#8 – Kell az a rózsaszín köd

OUTFIT#8 – Kell az a rózsaszín köd

Az utóbbi időben valahogy minden egyes fotózás alkalmával, amikor nézegettem a képeket, elindult bennem egy gondolatmenet. Tudom egy outfit bejegyzésnek nem erről kellene szólnia, de mégis valahogy kikívánkozik belőlem a képek láttán ez a pár gondolat. Akit ez nem túlzottan érdekel az görgessen és csak a képeket nézze, mert szerintem ez a sorozat is nagyon jól sikerült, de persze lesz szó magáról a szettről is!

Itt a tavasz, zöldellnek a fák, virágzik az orgona, csicseregnek a madarak, a téli eljegyzések esküvői készülődésbe csapnak át és a szerelmes párok turbékolnak, de hogy ne minden csak móka és kacagás legyen a természet azért küldött egy kis csavart térdig érő hó kíséretében. Szerencsémre éppen a húsvéti hosszú hétvégén fotóztunk, így csak a szerelmesek csacsogását kellett elviselnem, a hóval nem kellett megküzdenem. A mai outfitemet és a cikket is az a bizonyos rózsaszín köd ihlette, no meg persze a tavasz.

IMG_4052

Több mint két éve lett vége egy igen hosszú kapcsolatomnak, sokan már azt hitték, hogy össze fogunk házasodni. Én viszont nem vagyok az a házasodós típus, nagymamám mindig azt mondta, hogy nem vagyok az az asszony típus. Ebbe nem igazán szeretnék bele menni, a lényeg az, hogy hitem szerint egy átkozott papír nélkül is lehet szeretni, összetartozni és kitartani egymás mellett. Sokszor kapom azt a kérdést, hogy férjnél vagyok e vagy egyáltalán tervezek e férjhez menni, mikor, kivel miegymás. Hát nem vagyok férjnél és most azt is ki merem jelenteni, hogy nem is igen leszek. De persze változunk az évek során ez tény, szóval ki tudja mi lesz itt pár év múlva.

Sokszor érkezik tőletek olyan kérdés is, hogy van e barátom, ha nincs akkor miért, mióta és hogy bírom? Az általam olyannyira feleslegesnek tartott kérdések, de miért is ne válaszolhatnám meg és éppen ennek a szettnek a kapcsán bukott ki belőlem mindez. Jól ismerjük mindannyian azt a bizonyos rózsaszín ködöt, amikor senki más nem létezik csak Te meg Ő. Mérhetetlenül meglepő számomra, hogy egyre több olyan párral sodor össze az élet, akik szuperül fenntartják ezt a rózsaszín ködöt már évek óta, sőt még házasok is. Minden elismerésem nekik és nagyon boldog vagyok, amikor ilyen párokat látok. Hát nálam ez sajnos eddig nem működött hosszú távon. Nem tudom, hogy valaha fog e, sose tudni ugyebár. A válaszom a kérdésre tehát: Nem élek kapcsolatba már több mint 2 éve és hogy hiányzik e az a bizonyos rózsaszín köd?

IMG_4059

Egészen ez idáig próbáltam magammal elhitetni, hogy nem. Évekig voltam kapcsolat függő, ez is a depresszióm hozadéka, de most úgy érzem átestem a ló túl oldalára. Nagyon érdekes csillagzat alatt születtem valahol a bak és a vízöntő között, nagyon nehezen meghatározható és talán éppen ennek köszönhető, hogy egy végtelenül erős személyiség vagyok, az a fajta nő aki egyedül is állja a sarat, egymaga szeretne boldogulni, saját magának akarja megteremteni a boldogulását, a kis világát és nem pedig egy férfin élősködni. Az energiáimat éppen ezért a munkámba, a karrierembe összpontosítottam, észrevétlenül is húztam egy falat magam és a férfiak között. Már már mantrámmá vált, hogy semmi szükség férfira, csak a baj van velük.

Aztán rájöttem, hogy a baj velem volt mindvégig. Nem tudtam mit akarok, csak bolyongtam a vakvilágba és éppen ezért mindig éretlen pasik sodródtak az életembe, akik valamilyen formában lehúztak a szintjükre. Amint meghatároztam mi is az amit akarok, az élet rávilágított arra, hogy nem szigetelhetem el magamat a boldogság elől, ahogy az időmet sem pocsékolhatom komolytalan kisfiúkra. Nekem ugyanis nem erre van szükségem. Egy férfira viszont minden nőnek szüksége van, olyanra aki felemel és nem pedig lehúz. Úgyhogy nyugodjatok meg drágáim, mindenki megtalálja azt akit neki szánt az univerzum. Én jelenleg jól érzem magam így ahogy vagyok, viszont ahogy azt már mondtam nem zárkózom el most már, hanem nyitott szemmel járok.

IMG_4049

Az outfitem kicsit ezt a rózsaszín ködöt juttatja eszembe és így utólag belegondolva talán tudat alatt azért esett a választásom ezekre a darabokra, mert hiányzik, hogy egy férfi mellett újra kicsit rózsaszínbe lássam a világot. Amíg viszont ez nem történik meg, addig itt vannak nekem a szebbnél szebb ruhák, cipők amelyekkel mint tudjuk mi nők hajlamosak vagyunk első látásra szerelembe esni. Ilyen ez a szett is, minden darabja a szívem csücske.

Sok előítélet van a tavaszi csizmákkal kapcsolatosan, engem viszont ezek egyáltalán nem érdekelnek. Én ezekben a köztes évszakokban szinte csak ezeket viselem. Ez a darab mérhetetlenül kényelmes, nyújtja a lábakat optikailag és nagyon szexi, nőies. Hordhatod egy farmer nadrággal, szoknyával vagy éppen ruhával mint én ez esetben. A ruha egy igazi tavaszi-nyári darab, ami tele van virágokkal és az ujjmegoldásában van a különlegessége. Átlátszó, rózsaszín necc háromnegyedes ujja van. Viselhető ruhaként, de tökéletes mondjuk egy fehér nadrággal is. Mivel picit fújt a szél, így választottam hozzá egy hasított műbőr kiskabátot, amit valódi élvezet viselni, hiszen pihe-puha. Ami a kiegészítőket illeti, az utóbbi időben nem igazán szeretem őket, így ezúttal is csak egy karperec szerű órát és egy napszemüveget választottam.

IMG_4054

OUTFIT

A szett tetőtől talpig Judexim Showroom

A helyszín a Sárga Borház Tokaj-Hegyalján, ott is a Disznókő Szőlőbirtok, látogassatok el ide, igazi görög feeling és csodaszép panoráma vár benneteket.

Love, J

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.