OUTFIT#6 Tavasztündér

OUTFIT#6 Tavasztündér

IMG_4015

Őszintén bevallom, hogy nem kenyerem az irigykedés viszont mégis kegyetlenül irigy vagyok azokra a profi fashion bloggerekre akik nyugodtan, összeszedetten, mindent előre megtervezve, a nap bármely szakában tudnak fotózkodni. Reggel hajnalba kelek és a reggeli teendőim után megyek is dolgozni, ahol lenyomok kemény nyolc órát, majd átülök a kis saját dolgozóasztalomhoz és ott folytatom tovább. Legtöbbször előre megtervezem az outfit fotózásokat: a helyszínt, a szettet, a sminket, a hajamat. Az utóbbi időben viszont döntő többségben voltak azok az esetek amikor a munka hevében napközben kipattant a fejemből egy összeállítás és úgy voltam vele, hogy ezt már azonnal ma be kell fotózni. Így alakult ki ez a tavasztündér névre keresztelt street style szett is, remélem nem fogtam nagyon mellé. 😀

Ami az én stílusomat illeti sokan tudjátok már, hogy legtöbbször a sportosan elegáns szett mellett teszem le a voksomat, de imádok megőrülni és szexisre is venni a figurát. Ezen a csodás tavaszi napon a púder tüll szoknyámhoz nyúltam, ami meglepően megosztó legalábbis a közvetlen környezetemben biztos. Munkámból adódóan jó pár nőtől hallottam már, hogy ez annyira kislányos vagy éppen annyira elegáns és nem utcára illő. Aztán végül a tanácsomra felpróbáltak egy hozzájuk illő darabot és első látásra beleszerettek. Bátran viseljétek utcán is, akár egy sportcipővel akár tűsarkúval, higgyétek el, hogy a hatás nem marad el.

Mivel a tüll, pláne ha az egy rövidebb kitartott fazon, már önmagában is nagyon feltűnő, így mindenképpen egy basic toppal vagy pólóval ajánlom. Kicsit hidegebb tavaszi, nyári estéken pedig egy farmerkabáttal vagy éppen a kedvenc bőrdzsekinkkel igazán vagánnyá tehetjük a megjelenésünket.

Csak most a bejegyzés írása közben lettem figyelmes a “csodálatos” hajamra, ami legalább három színben pompázik, katasztrófa. De már nem sokat kell várnom és végre örökre eltűnik az a vöröses barna amit kifejezetten megutáltam így 3-4 év után. Na de a kis kitekintés után visszatérve a szettre, én egy trendi hátizsákkal viseltem, amibe meglepően annyi holmit tudok pakolni amennyit nem szégyellek. Viszont ha az elegánsabb énjét szeretném kihozni a tüll szoknyának, akkor egy kisebb clutch-ot választanék.

IMG_4029

OUTFIT

Cipő: Trend X Cipő
Szoknya: Judexim Divatáru
Top: H&M
Hátizsák: régi darab
Szemüveg: Judexim Divatáru

Love, J

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.