OUTFIT #7. Egy csésze kávé mellett…

OUTFIT #7. Egy csésze kávé mellett…

Egy csésze kávé mellett írom ezt a cikket és azon gondolkodom, hogy mennyi mindent tesz az emberrel pár hónap. A képek tavaly ősszel készültek és akkor még mennyire más ember is voltam. Sokkal többet és sokkal őszintébben tudtam mosolyogni, sokkal jobban tudtam örülni még az utolsó fűszálnak is, hogy a kilókról ne is beszéljek. Egyre csak egy kérdés kavarog bennem: Mi történt? Az ember életében vannak könnyebb, nehezebb időszakok, vannak nagyon mély lejtők és vannak lankásabb vagy éppen rohadt meredek csúcsok is. Mindig is kézben tudtam tartani az életemet és magam körül a dolgokat. Az utóbbi időben viszont mintha minden csúszna ki a kezeim közül. Mi történt?

10

Őszinte leszek, kicsit felháborít amit a közösségi médiában látok, ami “ismerőseim” vagy éppen barátaim közösségi csatornáin megy. Megjátszott életek, mosolyok, kapcsolatok, csak a jót, a faszát, a pozitívat mutatják és sokan ez alapján ostorozzák magukat, hogy milyen szar is az ő életük, miért nem lehet olyan mint azoké akik nap mint nap örömködnek és csak csupa jó történik velük. Az élet nem ilyen, mindenkinek vannak hullámvölgyei és nem fenékig tejföl az ő életük sem. Ne ez alapján ítéld meg magadat és ess depresszióba, hogy Te nem mehetsz például minden második héten tengerpartra nyaralni, nem tudhatod milyen árat fizet az adott személy érte, éppen ezért ne is irigyeld tőle. Honnan is jött ez a gondolatmenet egy outfit poszthoz? Ért már olyan atrocitás, mi szerint vannak napok amikor negatívkodok valamelyik oldalamon. Teszem hozzá abszolút nem szokásom a negatívizmus és a panaszkodás is távol áll tőlem, viszont úgy gondolom, hogy azok az emberek akik követnek azért vannak itt velem, mert mindig őszinte vagyok. Miért írnám hogy minden happy ha éppen egy hullámvölgyben vagyok?

8

Ezeken a képeken még 6 kilóval kevesebb voltam és emlékszem mennyit nevettem, jól szórakoztunk és úgy tudjátok, minden igazán egyenesben ment. Na már pedig ha valami huzamosabb ideig egyenesben halad, végtelenül öntelt énem elkényelmesedik és elkezd hátradőlni a fotelkájában egy jó nagy tábla milkát majszolni. Amilyen gyorsan felszaladt az a pár plusz kiló, olyan lassan kezdtem észrevenni, hogy elzártam magam a külvilág elől. Nem csináltam videókat, amiket az előtt imádtam és a blogra sem igazán tudtam mit írni. Hiányzott a társaság, ugyanakkor nem akartam látni senkit. Hiányzott egy társ, egy támogató, szerető férfi, ugyanakkor ki sem tettem a lábam az irodából. A munka rabja lettem és mivel az életem összes más területén összekuszálódni látszott minden, így a munka sem ment már úgy. A problémákat, az elvégzendő feladatokat toltam magam előtt, mígnem akkorára nőtt a halom, hogy már nem láttam ki mögüle és ekkor jöttem rá. Valami baj van…. Igen, csak ekkor, mivel hajlamos vagyok nem látni a sok gyökértől az erdőt.

4

Van az a mondás, hogy olykor el kell vesznünk ahhoz, hogy megtaláljuk Önmagunkat. Elfelejtettem, hogy mekkora erő is lakozik bennem, ahogy elfelejtettem azt is, hogy miért kelek fel minden reggel és miért érdemes minden nap mosolyogni. Vannak ilyen tévutaim igen, de ezekért hálás vagyok. Hogy miért? Minden egyes pofon, oldalba rúgás és sárba taposás után egyre jobban megismerem Önmagam és egyre inkább érzem azt, hogy bármire képes vagyok. Megállíthatatlan vagyok. Egy valamit érdemes megjegyezni: Mindenkinek van keresztje, hogy mekkora? Amekkorát el tud bírni! Ismerd fel a problémát és menny szembe vele, keresd a megoldást és megtalálod. Mint mindig, most is sikerül rendbe tenni az életem, a környezetemet. Jobban odafigyelek magamra, másokra, a kapcsolataimra és tanultam ebből a mélypontból is, mégpedig milyen tanulságot. Hálás vagyok érte! Nincs lehetetlen és nincs veszett ügy sem, amíg akad egy bolond aki harcol érte!

5

Ohh igen, beszélnem kellene magáról a szettemről is ugyebár. Aki ismer tudja, hogy nagyon sokrétű személyiség vagyok, mindig tudok időnként meglepetéseket okozni a viselkedésemmel és az öltözködésemmel is. Hát ez az outfit nem egy nagy Was ist das lássuk be. Viszont egyszerű, kényelmes, letisztult és nem kellett rajta órákig gondolkodnom, hogy mit mivel párosítsak. Éppen ideális egy őszi vagy éppen tavaszi városi sétához. A slipon ilyenkor elengedhetetlen és kötelező, nyilván egy baromira kényelmes darab, ám mit ad Isten az én lábaimat ez is képes feltörni. A szett fő része a kardigán, amit imádok és legszívesebben ebben is aludnék. Fogalmam sincs, hogy mi ez a vonzódás a hosszú kardigánok és köztem de tény, hogy nem tudok tőlük szabadulni. Ahogy a fekete színtől sem, így egyszerűbb és kényelmesebb napjaimon mindig a kedvenc fekete farmeromhoz nyúlok és ehhez most egy szép csipkés toppot választottam.

OUTFIT

Cipő: Trendx Cipő Nyíregyháza
Nadrág: Trendi Divat
Felső: H&M
Kardigán: Blue Velvet (régi)
Táska: Pepco

A helyszínről nem igazán akarok sokat mondani, hiszen az majd egy új rovatnak fog szolgáltatni szuper tartalmat, viszont ha Tokajban jártok és egy kellemes helyre, teára vagy éppen kávéra vágytok, akkor ne hagyjátok ki a Kávépörkölő Manufaktúrát. Erről majd még későbbiekben olvashattok részletesebben ne aggódjatok.

Legyen csodás Napod és köszönöm, ha csatlakozol a kis csapatunkhoz!

Love, J

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.