(majdnem) Vasárnapló #1

Egy újabb hónap poszt nélkül, de most nem azért, mert összeomlott a világ, hanem éppen ellenkezőleg: Most kezd összeállni minden. Nagyon sok befejezni való dolgom volt az elmúlt időszakban és újra át kellett gondolnom ismét a blog és a vlog csatorna sorsát is. Csináljam vagy inkább hagyjam abba? Kinek hiányoznék én a közösségi médiából, hogy a youtube-ról ne is beszéljek. Aztán letöröltem a videóim 90%-át és jó pár nagyon kedves üzenetet kaptam, hogy mégis mi történt, mi a szándékom. Végül arra jutottam, hogy nem fogom befejezni egyik felületen sem a tevékenységemet, hiszen imádom ezt csinálni, ez egyfajta hobbi, ami nagyon kikapcsol, boldoggá tesz. Így hát miért is hagynám abba?

Rá kellett jönnöm viszont arra, hogy nincs annyi időm erre az egész dologra mint amennyit szeretnék. 8 órás fő állás mellett, tanulás, családi vállalkozás és saját vállalkozás mellett ez már too much nekem. Imádom túlvállalni magam, ez egy nagyon rossz szokás, gyorsan le kell róla szoknom. Ezért nem jönnek olyan ütemben a videók, a cikkek és a posztok ahogy szeretném és ahogy elvárnátok, illetve ahogy meg is érdemelnétek. Instagramon például nem jártam már vagy 2 hónapja ami miatt különösen lesül a pofámról a bőr, de sajnos egyszerűen szemernyi időm nem volt fényképezni sem, nem hogy feltölteni bárhová is.

Na de nézzük mi történt velem az elmúlt időszakban?

SZERELEM

Sok év szingliség után végre belém csapott a villám vagy mi a fene. Na jó azért annyira nem, de végre annyi balul elsült randi és várakozás után megérkezett az életembe egy olyan Férfi, aki áthatolt azon a bizonyos falon amit magam köré építettem és meghódította a szívemet. Huh ezt még leírni is fura, hiszen nem szeretem a full nyál történeteket. Nem is szeretnék több szót erről egyenlőre beszélni, talán majd egy későbbi posztban vagy éppen videóban. A lényeg az, hogy jelenleg nagyon szerencsésnek és eszement boldognak érzem magam, olyannyira, hogy már-már furcsa is néha.

UTAZÁSOK

Na persze nem kell itt még egyenlőre ilyen világ körüli utazásokra gondolni, de végre az utóbbi időben egyre többször mozdulok vagy mozdulunk ki a párommal és ez jó érzés, már nagyon hiányzott. Az elmúlt időszakhoz képest már komolyan az is nagyon nagy szó, hogy a szomszéd faluba elmegyek. Sajnos nem voltam olyan lelki állapotban, hogy elinduljak bármerre is, ez viszont most végre megváltozott és egyre többet mozdultam ki az utóbbi időben. Ez pedig nagyon jót tett a lelkemnek, a testemnek és úgy az egész személyiségemnek. Az elkövetkezendőkben is egyre több úti cél van a fejemben amelyekről majd persze nektek is beszámolok.

ÉRTÉKES IDŐ ÖNMAGAMMAL – ME TIME

Nagyon elhanyagoltam magam az új év elején és ez sajnos most látszik csak meg igazán a testemen, a bőrömön és mindenhol. Nem töltöttem elég időt önmagammal, elhagytam elég sok sikerszokásomat és ezeket felváltotta az undorító “lustaság”, nemakaromság és kényelem. Vártam, hogy a sült galamb a számba repüljön, nem foglalkoztam magammal, nem beszélgettem önmagammal és nem figyeltem magamra egyáltalán. Ez viszont kezdett megváltozni az utóbbi időben, ami talán annak is köszönhető, hogy megtalált a szerelem hiszen ilyenkor senki sem szereti elhanyagolni magát. Újra ki kellett alakítanom egy jó kapcsolatot önmagammal és ebben sokat segített a sok-sok egyedül töltött idő.

KÖLTÖZÉS

Ez forgatta fel talán a legjobban az életemet, hiszen igen, végre valahára kész lettem a szobámmal, a lakás nagy részével és eljött a beköltözés ideje. Féltem is, izgatott is voltam, hiszen mégis csak kilépni készültem a komfortzónámból amihez fülledt is a fogam meg nem is. Bővebben majd egy külön videóban fogok erről nektek beszélni és beszámolni, most egyenlőre csak annyit, hogy végre olyan környezetben élhetek én és a kutyuskám amilyen én megálmodtam magunknak és amelyben maximálisan jól érezzük magunkat. Lizy még szokja én pedig már belevetettem magamat az új életembe.

IDŐHURKOK KIIKTATÁSA

Káosz! Ez a szó írja le leginkább azt az állapotot amit az elmúlt időszak alatt teremtettem a munkámban és mindenhol az életemben. Folyamatos halogatások, nemtörődömségek, mintha bevettem volna egy egész doboz leszarom tablettát azt majd lesz valahogy. Ennek köszönhetően temérdek úgynevezett időhurok ragadt az agyamban, amik egyre csak frusztráltak napról napra jobban. Tudtam, hogy ezekkel csinálni kellene valamit mert különben itt fog rám szakadni minden, de mégsem tettem semmit csak ültem a jó nagy szarban amit magamnak csináltam. Az elmúlt pár hétben arra fókuszáltam, hogy ezeket a dolgokat mind mind kiírjam a fejemből, megkönnyebbüljek és elkezdjem szépen lassan megoldani mindet. Szépen haladok és figyelek arra, hogy több ilyet ne kövessek el, hanem amibe belekezdtem azt vigyem is végig, ne hagyjam félbe. Az időhurkok kiiktatásáról is lesz majd videó is és poszt is, úgyhogy ha te is ilyen problémával küzdesz figyeld az oldalt és a csatornát.

BALANCE MEGTALÁLÁSA

Ez a lehető legnagyobb feladatom még jelenleg is az élet minden területén. Megtalálni az egyensúlyt. Nem könnyű, de akarom mindennél jobban és ehhez saját magammal kell szembe szállnom ami egyáltalán nem egy hálás és egyszerű feladat, de ha valamit elhatározott az ember és igazán akarja belső motivációból, akkor menni fog. Ezt fogom  dokumentálni ezen az oldalon és az ehhez fűződő vívódásaimat.

Eléggé mozgalmas és izgalmas, örömteli pillanatokat tudhatok magam mögött az elmúlt időszakban, sokat tanultam és fejlődtem. A tapasztalataimat és az élményeimet, emlékeimet pedig itt ezen a platformon és persze a youtube csatornámon fogom veletek megosztani, úgyhogy ha érdekel akkor mindenképpen tarts Velem!

Ölelés!

-J

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.