Heti tervező #1

Egy újabb elcsúszott hét, egy újabb elcsúszott blogposzt, igazából nem is én lennék ha ez nem így lenne. Na de mindegy. Gondoltam egy nagyon kreatívat a kis fotelomban ülve, ami a naplózással és a céljaimmal kapcsolatos. Mivel egyébként is vezetek naplót már kb. mióta az eszemet tudom így logikusnak tűnt ezt átültetni ide a blogra. Egyrészt magamat motiválni, másrészt pedig motiválni vele titeket is, hogy kicsit rendszerezettebben éljétek a mindennapjaitokat amiben a naplózásnak is nagy szerepe van. Minden héten hétfőn reggel itt lesz (na persze ha Jucus menetrendszerűen nem csúszik el) a Heti tervező, ahol az adott héti céljaimat fogom kitűzni és kicsit körüljárni, aztán pedig vasárnap a VasárNapló, ahol pedig kivesézzük mit is tettem az adott héten a céljaimért, vagy éppen mit nem. Csapjunk is bele!

Heti terv:

Reggeli rutin kialakítása

Egész éven ezzel küszködök de komolyan, több kevesebb sikerrel. Rájöttem viszont, hogy eddig túl gyorsan akartam mindent, azonnal már ide. Csak hogy ez nem így működik, így gondoltam próbáljuk meg visszafogottabban és az év 17. hetében arra jutottam, hogy heti min. 3-szor fel akarok kelni 5-kor és elvégezni tisztességgel a reggeli relax rutinomat, ami 20 perc relaxáció/meditáció, 20 perc mozgás, 20 perc olvasás. Na majd meglátjuk, hogy mire jutok.

Időhurkoktól megszabadulni

Tudjátok, hogy mik azok a dolgok amelyek a leginkább elveszik a figyelmedet, az energiádat és a motivációdat? Az időhurkok. Azok a dolgok, amelyeket valamikor a múltban elkezdtél de természetesen nem fejeztél be és ott lebegnek a fejed felett kősziklaként és a franc se tudja, hogy mikor akarnak a fejedre esni. Sajnos ezek a kis rohadékok most nálam is elszaporodtak, amik a szétszórtságomnak az eredményei. Ki szeretném iktatni az összes ilyen frusztráló hurkot és a következő hetet könnyedén venni tovább. Vasárnap ennek az eredményéről is beszámolok.

Life Update

Szeretném végre a héten letisztázni teljesen fejben, hogy hova is tartok tovább, mit akarok a saját márkámmal, milyen céljaim vannak a továbbiakra nézve. Ugyanis az év eleji célkitűzéseim elég komolyan megváltoztak, ami akkor fontos volt már nem olyan fontos és ami akkor még jelentéktelennek hatott most prioritást élvez. Éppen ezért újra akarom gondolni és értékelni az egész elkövetkező évem, aztán elkezdeni keményen dolgozni.

Méregtelenítő kúra

A szervezetem könyörög már egy kis megújulásért. Érzem, hogy valami nincs rendben és szeretném megelőzni a nagyobb bajt, így gondoltam úgy kezdem az életmód váltást ahogy mindig is, egy méregtelenítő kúrával. Ehhez pedig a kedvencemet választottam, ami már milliószor bevált, ez pedig a Clean 9 program, amiről már került is fel videó a Youtube csatornámra, csekkold majd, ha még nem tetted és hamarosan jövök a többivel is.

Mindent előkészíteni a költözéshez

Az utolsó komolyabb tervem a hétre pedig végre valahára elkezdeni befele pakolni az én kis kuckómba. Májusban nagyon szeretnék beköltözni végre és ehhez elő kell készíteni a terepet. Hát meglátjuk, hogy mennyire lesz ebben előre haladás.

Ha kíváncsi vagy mire jutottam a heti célkitűzésekkel és hogyan alakult a hetem, akkor figyeld vasárnap a blogot, mert érkezem a beszámolóval.

Csodás hetet Neked!

-J

Share:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.