Helló 2017!

Helló 2017!

Rendszerint mindig szétnézek a világhálón, pláne olyankor amikor véget ért minden divatesemény és fény derül arra, hogy mi is fogja uralni az adott évet, szezont, évszakot. Kicsi korom óta imádom a divatbemutatókat nézni, mindig oda voltam tapadva a tv-re vagy a számítógép monitorjára. Volt egy idő amikor modellkedtem is, de erről majd talán egy másik posztban. Még sohasem voltam komolyabb divateseményen, divat héten, viszont idén szerepel a bakancslistámon. Ami az én öltözködésemet illeti nagyon kedvfüggő vagyok. Van amikor előző este eldöntöm, hogy ezt és ezt akarom felvenni, viszont az esetek többségében reggel ahogy felébredek kipattan az agyamból egy összeállítás és abban indulok el itthonról. Szerencsés helyzetben vagyok úgy gondolom, mivel a munkahelyemen nincs megkötve az öltözködés így igazán szabadjára engedhetem magam, persze normális keretek között.

 Ami a trendeket illeti úgy vettem észre, hogy 2017 különösen kedvez nekem, az inkább lágy stílussal és a 70-es 80-as évek visszatérő stílusjegyeivel. Körülbelül egy éve vettem magamon észre, hogy előszeretettel kutakodok anyukám gardróbjában, ami miatt sokszor hülyének is tituláltak, nem értem miért, de így legalább most ezt legálisan is megtehetem. Úgyhogy csajok ne idegenkedjetek anyu szekrényétől, mert igazi kincsekre lehet bukkanni. Ugyan így vagyok a turkálókkal is, valóságos kincsesbánya, nekem számos 70-es éveket idéző darabom van onnan. Na de akkor lessünk is bele, hogy milyen trendek fogják uralni az idei évünket.

 Villants vállat

2016-ban hatalmas teret hódítottak maguknak a vállvillantós felsők, ruhák és ez idén sem lesz másképp ahogy megfigyeltem. Hatalmas örömömre, ugyanis nagyon szexi tud lenni egy meztelen női váll vagy éppen hát, előszeretettel viseltem tavaly is és ez idén sem lesz másképp.

Csíkozz

 Csíkok mindenhogy, minden mennyiségben. Ennek azért bevallom nem annyira örülök, valahogy távolinak érzem magamtól a csíkos ruhadarabokat, de sohasem tudni, lehet éppen most fogok beleszeretni. Tudjuk, hogy ez az a trend amivel kicsit vigyázni kell, hiszen ha jól választod meg ápol és eltakar, nyújtja az alakod. Ha viszont rossz a választás akkor dörmimaci hatást érhetsz el. Sajnos saját tapasztalatból beszélek, voltam én is hülye amikor mindent felvettem amit más rám aggatott és mikor az amúgy is széles vállamhoz felvettem egy vízszintes csíkozású felsőt, úgy néztem ki mint Hulk. Hogy miért vettem akkor fel? Azért mert mások azt mondták, hogy ez így jó lesz és faszául mutat vegyed csak fel nyugodtan Juditka, nahát Juditka meg volt olyan barom, hogy ha másoknak tetszik akkor oké hagy menjen. Csak ésszel és csak olyat csajok, amiben jól érzitek magatokat.

Virág mánia

 Őszintén szólva nálam ha divatban van, ha nem, akkor is hordok minden éven virágmintás ruhákat, felsőket, ingeket, szoknyákat, nadrágokat. Éppen azért, mert imádom őket. Egy kicsit morci napon is fel tudja dobni a hangulatomat és másokét is. Idén pedig különösen érvényben lesznek a hippi korszak jegyei, köztük a virágminta is.

Le a neonnal!

 Hatalmas nagy örömömre szolgál, hogy idén megkímélnek minket, legalábbis engem a neon színektől. Valahogy számomra kicsit közönséges hatást nyújt bár tény és való, hogy lehet ezeket a darabokat is ízlésesen viselni csak sajnos erre sokan még nem jöttek rá hogyan kell. Az én szekrényemet mindösszesen egy neon darab ékesíti ami egy póló és ez az egy aminél ki is merül a rajongásom. 2017-ben viszont remélhetőleg nem kell, hogy égnek álljon a hajam ettől, ugyanis a homogén színek veszik át a terepet. Ahogy megfigyeltem a sárga és a kék kombináció, az arany helyét átveszi kicsit a rose gold, ami szintén nagyon közel áll a szívemhez, illetve a nude színek is lerobbanthatatlanok maradnak továbbra is, nem kicsi örömömre. Az év trend színe pedig a Greenery, becses nevén lombzöld ami szintén elég távol áll az én stílusomtól bár lehetséges hogy ha a kezembe akad egy darab felpróbálom és ki tudja mi lesz. Ezt javaslom nektek is, hogy mindenképp próbáljatok ugyanis nem mindenkinek áll jól ez a szín szerintem.

Rocker Lány

 A kifutókon megjelent a rocker stílus is, amitől bevallom megdobbant a szívem. Eddig is hordtam a hétköznapokon is a stílusnak megfelelő darabokat viszont most igazán kibontakozhatok úgy érzem. Imádom amikor az emberek csak néznek rám az utcán és látod a kérdést a szemükben… Egyébként sokaknak a rocker stílusról egyből a fekete szín jut eszükbe, ami egy hatalmas nagy tévedés hiszen minden változatban és színben trendi lesz.

Képek forrása: Pinterest

Csak pár irányelvet soroltam fel ebben a bejegyzésben, bátran egészítsétek ki és osszátok meg velem amit még Ti fedeztetek fel. Nektek melyik a kedvencetek az idei évi trendekből? Mi az ami közel áll hozzátok és van esetleg olyan amit a büdös életben nem vennétek fel? Írjátok meg nyugodtan, kíváncsi vagyok rá mi a véleményetek??

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.