OUTFIT #1 Fókuszban a szőrme

OUTFIT #1 Fókuszban a szőrme

3aab00_e5af8fcc8ade42b1be561a1b6aedc5df~mv2_d_3024_4032_s_4_2

Bár odakint még mindig a hó, a zúzmara, a köd és a szürkeség uralja a tájat, az én lelkem már abszolút tavaszba öltözött. Viszont a napi outfitemmel nem tudom ezt megtenni, hiszen reggelente munkába menet igencsak a mínuszokat csapkodja a hőmérő higanyszála. Úgy tűnik a tél még egy ideig nem akarja átadni a helyét a tavasznak, ami kissé már frusztráló. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem már kezd elegem lenni a téli réteges öltözködésből és az összes téli ruhadarabomból. Így éppen kapóra jöttek a leárazások és a pesti utunk, bár a pénztárcám nem éppen tolerálta ezt a mutatványt, de a szülihónapomban úgy gondoltam ennyit igazán megengedhetek magamnak. Sikerült beszereznem pár igencsak első látásra szerelem darabot és így kicsit én sem bánom, hogy még mindig a télé a főszerep.

A mostani outfitet egy csodás műszőrme köré építettem, erre fektettem a hangsúlyt mivel egy elég feltűnő darabról van szó. Az igazat megvallva egyáltalán nem állt szándékomban szőrme kabátot venni, mivel kicsit idegenkedtem ettől a trendtől, viszont ahogy betévedtünk az Orsay-be és megláttam ott árválkodni ezt a csodát megdobbant a szívem. Csak olaj volt a tűzre amikor megláttam, hogy éppen az én méretem, ezt egy Isteni sugallatnak vettem és rohantam is a próbafülkébe, ahonnan már nem volt visszaút. Meg kellett vennem. Nagyon tetszik a szín összeállítása éppen az én stílusom, extra meleg, pihe puha és feldob bármilyen egyszerű szettet. Ebben biztos nem maradok észrevétlen, no nem mintha feltűnési viszketegségem lenne.

Egy egyszerű fekete bőrhatású nadrággal párosítottam és a szintén leárazásokon zsákmányolt H&M csizmámmal, ami nagyon kényelmes és imádom a sarok kialakítását. A sapkát pedig nem tudom mivel magyarázni, egyszerűen csak odáig vagyok a bojtért és nem utolsó sorban nem fagy le a fülem sem. Egyébként egy régebbi Sugarbird darabról van szó amit magamnak soha a büdös életben nem vettem volna meg, de a sors keze eljuttatta hozzám anyukám személyében.

3aab00_12bb842964974841ae48bac95ed428ff~mv2_d_3024_3024_s_4_2

Hozzád mennyire áll közel a szőrme téma? Kommentben vagy e-mailben, esetleg a facebook oldalamra bátran küldj outfit képet, kíváncsi lennék Te hogyan viseled!

Love, J

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.