Rólam

Judit vagyok és azért írom ezt a blogot, hogy motiváljam azokat a lányokat/fiúkat illetve nőket/férfiakat, akik elvesztek a felnőtté válás rögös útján, akik nem tudják még merre tartanak vagy éppen reményvesztettek valami miatt. A saját magam és mások útján keresztül szeretnék inspirációt adni, megmutatni, hogy nem vagy egyedül bármilyen problémával küzdesz is. Még én sem élem álmaim életét, de elindultam az úton és annak minden pozitív és árny oldalát megmutatva követheted végig a fejlődésem, ebből erőt és motivációt merítve.

Nehezen tudsz dönteni egy-egy igen fontos helyzetben?
Hagyod, hogy mások befolyásolják az életedet és mondják meg mit csinálj?
Csak sodródsz az árral és nincsenek sziklaszilárd céljaid?
Ezredszer kezdesz bele az életmód váltásba és az edzésbe?
Több mindenbe belekezdesz aztán többnyire fel is adod az első nehézségnél?
Nehezen lépsz ki a komfortzónádból?
Nem ismeretlen számodra a depresszió, szorongás és pánikroham?
Sokszor érzed magad egyedül?

Akkor jó helyen jársz.

Nem ismeretlen számomra egyik érzés sem, sőt még ennél mélyebbre is tudnék menni de nem lelkizni akarok a bemutatkozó oldalon. Már írtam egy-két blogot ez előtt, de a fő irányvonalat nem igazán sikerült megtalálnom. Ezidáig! Az elmúlt évek alatt kikristályosodott bennem a fő célom: Egy Harmonikus, Kiegyensúlyozott, Élhető Élet kialakítása! Felhagyni az örökös szorongással, félelemmel és végre áttörni azt a falat ami visszatartott eddig az álmaim életétől. Élményeket gyűjteni és nem tárgyakat! A jóra fókuszálni és nem arra ami visszahúz! Megismerni önmagamat, kialakítani egy tudatos életet és megélni minden pillanatát! Az én utamat követhetitek ezen az oldalon végig.

Egy másik szívügyem az önfejlesztés, a tudatosság és a szabad életstílus mellett a turizmus! Ezért is kapott helyet a blogon a -TRAVEL- menüpont! Vidéki lány vagyok és sohasem vágytam arra, hogy városi legyek. Magyarország egyik legszebb helyén, Tokaj-Hegyalján élek, ami mellett egyszerűen nem lehet szó nélkül elmenni. Az egyik fő célkitűzésem, hogy videó blog és persze írásos formában is bemutassam nektek Hegyalját az én szemszögemből, a sajátos stílusomban! Nem kap elég vízhangot ez a hely és a fiatalabb korosztály is csak menekülési útvonalat lát innen, ezzel szemben én szeretném megmutatni, hogy innen is lehet álmokat megvalósítani és igenis érdemes ide jönni turistaként is. Olyan szemszögből ismerheted meg Tokaj-Hegyalját és a vidéki életet, amelyből eddig még sohasem láthattad! A szülőhelyemen kívül pedig a másik dolog ami helyet kap a blogon az Magyarország! Bejárni és bemutatni a legizgalmasabb és legeldugottabb szegletét is gasztronómiával együtt! Na és persze remélem tudod, hogy aki nem utazik, az olyan mintha egy könyvnek csak az első oldalát olvasná el. Éppen ezért a saját magam motiválására és azért, hogy megmutassam olcsón is lehet gyönyörű helyekre eljutni, együtt bejárjuk a nagyvilág minél több szegletét! Remélem Velem tartasz!

Őrült utam során különböző, számomra inspiráló és motiváló emberekkel készítek interjúkat, hogy Téged és önmagamat is motiváljam. Hiszen kellenek a sikersztorik ahhoz, hogy legyen bátorságod megírni a sajátodat!

ÖNISMERET        –         UTAZÁS         –          SZABAD ÉLETSTÍLUS

Az élet egy nagy utazás! Tarts Velem és osszuk meg egymással az élményeinket, megéléseinket, amelyek utunk során érnek!

Csatlakozz bátran a Judexim Team-hez, írj pár sort magadról kommentben, emailben vagy Facebookon esetleg Instagramon! Kövess ezeken a felületeken, ahol mindig megosztom a csapattal, hogy éppen merre járok, hova készülök, hogy tudjatok bátran csatlakozni ha kedvetek van! Hiszen tudod, bárhova is indulj el a nagyvilágba egyedül, előbb utóbb úgyis Rád találnak azok az emberek akikhez valamilyen láthatatlan módon kapcsolódsz!

 

Jó olvasgatást és inspirálódást az oldalon!

Ölellek!

-Judit

YouTube


Looking for Something?