5 dolog amiért tehet egy szívességet az Ősz

5 dolog amiért tehet egy szívességet az Ősz

Nagyon sok dolog van, ami miatt imádom az őszt, viszont azoknak nem ebben a cikkben van a helyük.  A mostani bejegyzésben ugyanis olyan dolgokat hoztam el nektek, amelyek miatt feláll a hátamon a szőr az ősztől. Mert van ilyen is igen. Alapját véve mindennek a pozitív, jó oldalát szoktam nézni, viszont velem is előfordul, hogy betelik az a bizonyos pohár. Hát most kiöntöm.

 1. LANGYI ESŐ, SZÉLVIHAR (de a taft még mindig tart…SE)Képzeljünk el egy olyan napot amikor soha jobban nem áll a hajad, a legtutibb új ruhádat veszed fel, elkészíted szépen a sminkedet amivel 15-20 percet pepecseltél és kilépsz az ajtón amikor elkezd szakadni az eső. Semmi baj, fogjuk az ernyőt és indulunk. Aztán kapcsol egy hardcore fokozatot az időjárás és nekikezd állat módon fújni a szél. Mi történik? Könyörgöm mondjátok azt, hogy nem csak én vagyok kiakadva ettől.
 2. REGGEL NAGYKABÁT, NAPKÖZBEN BUGYOGÓ
  Azt ne mondd nekem, hogy nem ismerős számodra az érzés, amikor a reggeli kávéddal kilépsz a teraszra és rájössz, hogy bizony ma sem a Maldív-szigeteken ébredtél, így bizony elő kell vedd azt a pulóvert és a szövet kabátot. Elindulsz nagy vidáman dolgozni, aztán már a déli ebéd időnél érzékeled, hogy bizony túlrétegezted magad, mert leolvad rólad a ruha. Persze ha az ember lánya már kitanult ebben a témában és persze kisimultan ébred, akkor úgy variálja a szettet, hogy az bármikor levehető legyen vagy éppen átvarázsolható valami kevésbé barna medvésebbé. De nálam még mai napig előfordul, hogy reggel jól beöltözöm, aztán napközben melegem van a szettben, de persze ha leveszem a pulcsit fázom, ha felveszem megint csak melegem van, szóval öröm és bódottág ezerrel.
 3. NAPOKON ÁT TARTÓ NEDVES,NEM KEDVES IDŐ
  Az őszben a színeket és az illatokat szeretem a legjobban, azonban a szottyadt, elázott őszi levelekben, az extra sötétségben és az esetleges halszagban semmi szívdobbantó nincsen. Mikor napokon keresztül egyebet sem csinál az idő csak esik, eléggé frusztráló tud lenni. Ilyenkor csak fognám magam és bújnék be a paplan alá egész napra, aztán hagy szóljon a Trónok Harca sorozat maraton.
 4. BOGARAK
  Imádom az állatokat de tényleg, azonban a bogaraktól a falra mászok és ilyenkor mi felénk tonna számra bolyonganak a poloskák össze vissza. Na most ezektől undorítóbb és utálatosabb élőlények nincsenek is, rendszerint harcokat folytatok velük, amelyekben többnyire ők győznek, mivel én rettegek még csak a közelükben lenni is. Az pedig szabály szerűen horrorisztikus élmény, amikor ott van a falon valahol, szemezel vele és egy ezred másodpercre pillantasz el, amikor is ő eltűnik. Te pedig nem alszol egész éjszaka mert nem tudod hol bukkanhat fel.
 5. MADARAKA madarakat imádom és alapból semmi bajom nem lenne velük, ha nem foglalkoznánk szőlővel. Az őszi időkben pedig első számú ellenségünk a seregély, ami előszeretettel eszi meg azt a szőlőt, amiért mi megdolgoztunk egész éven át. Ettől idegesítőbb dolog nincs is és nagyon bosszantó az, amikor nem tudsz elmenni nyugodtan még a mosdóba sem, mert tuti akkor fog beleszállni egy röpke kis 200-300 fős hadsereg a szőlődbe, amit leesznek pár perc leforgása alatt. Szóval imádom a madarakat, kivéve ezeket a kis kedveseket, akik a munkád gyümölcsét pár perc alatt képesek letolni gyomorba.

Hát ezek lennének azok a dolgok, amik nélkül sokkal jobban imádnám az őszi időszakot. Viszont a következő bejegyzésben bemutatom azokat a dolgokat is, amik miatt viszont az ősz az egyik kedvenc évszakom. Remélem velem tartotok.

Ti milyen kapcsolatban álltok az ősszel? Van olyan momentum, amit kifejezetten nem szerettek benne?

Ölellek!

-Judit

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.